DLP Herhaal (Deskundig Leidinggevende Projecten)

Als u werkt met verontreinigde grond brengt dit de nodige risico’s en gevaren met zich mee voor de gezondheid. Vooral in de bouw, grond-, weg- en waterbouw is de aanwezigheid van een DLP’er verplicht. Onder de verantwoordelijkheden van een DLP’er vallen het verkleinen van de kans op risico’s en calamiteiten.
Met de opleiding DLP Herhaal kunt u werken begeleiden en zelfstandig de benodigde veiligheidsmaatregelen treffen. Er wordt aandacht gegeven aan Arbo- en milieuwetgeving, veiligheidsplannen en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Al met 1 dag kunt u al uw DLP certificaat verlengen. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat en een pas van Eduq Opleidingen.

De cursus is bedoeld voor:
• opdrachtgevers, aannemers (leidinggevenden, opzichters, calculators, projectleiders)
• gemeenten en provincies (toezichthouders, opzichters, projectleiders)
• medewerkers van ingenieursbureaus en milieuadviesbureaus (monsternemer)

Covid 19 Informatie

EDUQ Opleidingen zet de gezondheid en veiligheid van onze klanten, trainers en medewerkers op de eerste plaats. Met onze verscherpte maatregelen kunnen al onze Veiligheidscursussen gelukkig gewoon doorgaan. Wij zorgen voor voldoende afstand en nemen geen onnodige risico’s. Wij rekenen erop dat jullie - net als wij - je eigen veiligheid en die van een ander serieus nemen. Neem bij vragen direct contact met ons op.

Vragen Covid -19
X