VCA Pools cursus en examen

Er zijn momenteel geen data bekend voor deze opleiding.
Neem contact met ons op.

Cursus VCA Basis in het Pools
De basisveiligheid van werknemers heeft eigenlijk de VCA-basiscursus en het examen in het leven geroepen. Doordat er veel medewerkers vanuit andere landen komen, bieden wij onze cursussen in verschillende talen aan, zoals in het Pools. Je leert alles over de wet- en regelgeving omtrent VCA. Daarnaast leer je onveilige situaties te herkennen en weet je na de cursus hoe je moet handelen om een ongeval te voorkomen.

Ook al is het hebben van een VCA-diploma nog niet wettelijk verplicht, veel werkgevers ontzeggen je de toegang op het (bouw)terrein als je er geen een hebt. De veiligheid van de werknemers staat namelijk altijd op nummer 1. Het risico op ongevallen wordt flink verminderd, als iedereen op de hoogte is van deze basisveiligheid en hoe ongevallen zo veel mogelijk voorkomen kunnen worden.

Je leert tijdens de cursus veilig werken met elektriciteit, gevaarlijke stoffen, brand, machines en werken op hoogte of in afgesloten ruimtes. Daarnaast leer je hoe je jezelf en anderen kan beschermen en hoe je moet optreden bij ongevallen.

Inhoud van de VCA Pools cursus
Wet- en regelgeving
Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en plan van aanpak
Gevaarlijke stoffen
Brand en explosie
Bedrijfsnoodplan
VCA-certificering
Werkplekinspecties
VGM bijeenkomsten organiseren
Gereedschappen en machines
PBM

Heb je meer vragen, opmerkingen of ideeën? Mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Binnen 1 werkdag van 08.00 uur tot 15.30 uur leer je alles binnen de basis VCA over hoe je veilig kunt werken op een (bouw)terrein en hoe je met gevaren en risico’s omgaat. Na een theoriegedeelte, volgt de praktijkcursus. Direct aansluitend krijg je de mogelijkheid om een proefexamen af te nemen, zodat je zo goed mogelijk voorbereid het examen in gaat, wat direct hierna plaatsvindt. Na het examen hoor je gelijk of je wel of niet geslaagd bent. Bij een positief resultaat mag je meteen het VCA-diploma en het bijbehorende pasje mee naar huis nemen.

Je hoeft zelf geen eten mee te nemen, wij verzorgen een heerlijke lunch, koffie en thee.

Tijdens de Poolse VCA-cursus komen voornamelijk de wet- en regelgeving omtrent veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer aan bod. Daarnaast ga je alles leren over de Risico-Inventarisatie en Evaluatie en het bijbehorende plan van aanpak. Ook leer je op een veilige manier werken met gevaarlijke stoffen en hoe je moet handelen bij brand- of explosiegevaar. Je leert alles over werkplekinspecties, gereedschappen, machines en het opstellen van een bedrijfsnoodplan.

Wat kunt u verwachten?
• 1 Cursusdag van 08:00 – 15:30 uur en aansluitend het examen om 16:00 uur
• Uitslag direct bekend
• Certificaat + pasje
• Aansluitend examen in Poolse taal
• Inclusief lesmateriaal
• Lunch, koffie en thee zijn inbegrepen

VCA Basis cursus en examen wordt bij EDUQ Opleidingen ook in het Pools aangeboden, naast onze andere talen. Al in 1 dag ben je VCA-gediplomeerd volgens de officiële VCA-richtlijnen. EDUQ Opleidingen biedt na een positief resultaat van het examen direct het diploma en bijbehorende VCA-pasje aan. Met dit pasje kun je makkelijk laten zien dat je alles weet over de wet- en regelgeving rondom veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkvloer van jouw bedrijf.

Tarief
Aantal dagen : 1
Kosten : € 190, – exclusief btw, inclusief lesmateriaal
Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Cursusdata

Er zijn momenteel geen data bekend voor deze opleiding.
Neem contact met ons op.

Om reistijd te besparen en om de cursus helemaal op maat te leveren, bieden we de Poolse VCA-cursus en examen ook Incompany aan. Incompany betekent dat we bij jou op je bedrijf langskomen, zodat je direct in de praktijk kunt oefenen met wat je geleerd hebt.

We kunnen het programma helemaal op jouw wensen en behoeften afstemmen en je kunt gebruik maken van eigen materiaal, waardoor het direct vertrouwd voelt.

Vind je het toch prettiger om bij ons langs te komen? We hebben cursuslocaties in Haarlem, Hoofddorp en in Leiden. Als je met een groep collega’s langs wilt komen, maken we er een besloten cursus van die alleen voor jullie groep bedoeld is.

  • Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
  • Het bespaart reistijd
  • Oefenen direct in de eigen werkomgeving
  • Gebruik maken van je eigen materiaal
  • Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip

Heb je meer vragen, opmerkingen of ideeën? Mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Janet

Opleidingsadviseur

+31(0)20 - 2441500

TRAININGSLOKALEN

Onze opleidingen worden gegeven in Haarlem, Hoofddorp of Leiden.

aed-hartstilstand-defibrillator-eduq-tips-opleidingen-hart

Onze tevreden klanten

DE CIJFERS

1493
Cursisten
9.6
Tevredenheid
1445
Geslaagden

X