VCA Pools cursus en examen

EDUQ Opleidingen biedt de cursus VCA Basis ook in het Pools aan. Dit betekent dat de volledige cursus (uitleg en lesmateriaal) in het Pools gegeven wordt. Ook het examen wordt in het Pools afgenomen. Als je het examen met een positief resultaat afrondt, heb je binnen één dag je VCA Certificaat. De bijbehorende VCA pas wordt binnen een paar dagen thuisgestuurd. Met die pas laat je zien dat je alles weet over de wet- en regelgeving rondom veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkvloer van jouw bedrijf.

Aantal dagen : 1
Tarief : € 190, – exclusief btw, inclusief lesmateriaal in het Pools, officieel VCA examen in het Pools, VCA Pas, lunch, koffie en thee.
Cursusdata : Cursussen worden gepland in overleg. Vul voor meer informatie ons contactformulier in, dan nemen wij contact met je op!

Cursus VCA Basis in het Pools

De VCA-basiscursus en het bijbehorende examen zijn in het leven geroepen voor de basis veiligheid van werknemers. Wij bieden onze cursussen in meerdere talen aan, waaronder in het Pools, omdat het natuurlijk eenvoudiger is je de stof eigen te maken in je eigen taal. In het Pools leer je alles over de wet- en regelgeving omtrent veiligheid. Daarnaast leer je onveilige situaties te herkennen en weet je na de cursus hoe je moet handelen om een ongeval te voorkomen.
Het VCA certificaat is wettelijk (nog niet) verplicht, maar voor veel werkgevers is het bezit van een VCA certificaat wel voorwaarde voor bijvoorbeeld toegang tot een (bouw)terrein. De veiligheid van de werknemers is namelijk van groot belang. Het risico op ongevallen wordt flink verminderd wanneer iedereen op de hoogte is van de basis voor veiligheid op de werkvloer en hoe ongevallen zo veel mogelijk voorkomen kunnen worden.
Je leert tijdens de cursus veilig werken met elektriciteit, gevaarlijke stoffen, brand, machines en veilig werken op hoogte of in afgesloten ruimtes. Daarnaast leer je hoe je jezelf en anderen kan beschermen en hoe je moet optreden bij ongevallen.

Inhoud van de Cursus VCA Basis in het Pools

Wet- en regelgeving
Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en plan van aanpak
Gevaarlijke stoffen
Brand en explosie
Bedrijfsnoodplan
VCA-certificering
Werkplekinspecties
VGM bijeenkomsten organiseren
Gereedschappen en machines
PBM

Heb je meer vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op via info@eduq.nl of vul het offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Hoe ziet een cursusdag VCA Basis eruit?

In één dag volg je de VCA Basis cursus in het Pools en leg je aansluitend het VCA Basis examen af. We starten om 8:00 uur in de ochtend met het theoriegedeelte en natuurlijk koffie en/of thee. Na de door ons verzorgde lunch gaan we aan de slag met de praktijk en oefenen we voor het examen. Dit officiële VCA Basis examen wordt om 16:00 uur in de middag in het Pools via de computer afgenomen en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Heb je genoeg antwoorden goed voor minimaal 65% van de totaal aantal te behalen punten? Dan ga je naar huis met je VCA Basis certificaat op zak en krijg je binnen een paar dagen je VCA-pas thuisgestuurd. Je certificering is 10 jaar geldig.
Vind je lezen moeilijk? Het is ook mogelijk om luisterexamen te doen in de Poolse taal. Neem als je voorkeur hier naar uitgaat contact met ons op via: 020-24 41 500 of mail naar info@eduq.nl

Wat is inbegrepen bij deze VCA Basis Cursus?

Deze cursus VCA Basis is inclusief lesmateriaal in het Pools, VCA Basis examen in het Pools, VCA Basis certificaat en VCA-pas. Uiteraard is ook lunch, koffie/thee en water op de dag zelf inbegrepen.

Niet gehaald?

Lukt het je toch niet om het VCA Basis examen na één cursusdag met voldoende resultaat af te ronden? In dat geval kun je zelf een herexamen inplannen. Je betaalt dan alleen de kosten van het VCA Basis examen in het Pools (€ 110,- exclusief btw).

Wij bieden de VCA Basis Cursus in het Pools ook Incompany aan. Dit betekent dat we de cursus bij jouw bedrijf op locatie organiseren. Je leert dan op je eigen werkplek alles over veilig werken, het inschatten van risico’s, relevante wet- en regelgeving en verantwoord werken met bijvoorbeeld machines of onder bepaalde omstandigheden.

In de praktijk is de invulling van bovenstaande onderdelen voor iedere werkplek weer anders. Het heeft dus duidelijke meerwaarde dat bij het organiseren van een Incompany training de lesstof direct kan worden toegepast in de specifieke werksituatie. Ook het feit dat je direct gebruik kan maken van je eigen materiaal heeft grote voordelen. Het ‘thuis’ organiseren van de training bespaart daarnaast natuurlijk reistijd en geeft de mogelijkheid de dag volledig flexibel in te plannen.

Nog eens de voordelen van een Incompany VCA Basis cursus op een rijtje:

• Het programma wordt volledig afgestemd op de bedrijfsspecifieke aspecten
• Je oefent direct in de eigen werkomgeving
• Je kunt gebruik maken van je eigen materiaal
• Je bent volledig flexibel in het plannen van een tijdstip
• Je bespaart reistijd

Vind je het toch prettiger om bij ons langs te komen? We kunnen de VCA Basis cursus Pools ook voor een groep organiseren op onze locatie in Haarlem. Wij zijn gesitueerd vlakbij Amsterdam/Halfweg en hebben voor cursisten ruimte om gratis te parkeren.

Heb je meer vragen, opmerkingen of ideeën? Mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Janet

Opleidingsadviseur

+31(0)20 - 2441500

aed-hartstilstand-defibrillator-eduq-tips-opleidingen-hart

Onze tevreden klanten

DE CIJFERS

8000
Cursisten
9.6
Tevredenheid
7360
Geslaagden

X