BHV op eigen locatie (Incompany)

BHV op eigen locatie (Incompany)

BHV Cursus op eigen locatie

Een BHV Incompany cursus kunnen wij organiseren op jouw eigen locatie. Ideaal als je meerdere medewerkers tegelijk wil opleiden. De cursus wordt toegespitst op de actuele situatie in jullie bedrijf. Datum en tijd bepalen we in overleg, zo doe je de cursus wanneer dit voor jullie het beste uitkomt. 

Wij verzorgen de cursus BHV op jouw eigen locatie voor een groep vanaf 6 personen. Minder mag natuurlijk ook, maar in dat geval wordt het tarief voor 6 personen berekend. Hebben jullie meer kandidaten? Dan maak je gebruik van een aantrekkelijke groepskorting.

Voordelen BHV op eigen locatie (Incompany)

Ervaren Instructeurs

✔Wij werken met een groot aantal ervaren instructeurs. ✔Zij zijn gewend in te spelen op de specifieke behoeften en dagelijkse realiteit van ieder bedrijf. ✔Zo bieden we maatwerk bij de cursus op locatie.

Programma op Maat

✔De vertaling van BHV is voor ieder bedrijf in de praktijk anders. ✔Bij BHV op locatie houden we rekening met jullie dagelijkse praktijk. ✔BHV Incompany biedt zo maximale waarde.

Aantrekkelijke Groepsprijs

Vanaf een groep van 6 personen is het aantrekkelijk om een BHV Incompany cursus te doen. Wij bieden een all-in prijs. Bij ons dus geen onverwachte extra kosten voor bijvoorbeeld certificatie of cursusmateriaal.

Flexibele Trainingslocatie

Meestal wordt de BHV Incompany cursus georganiseerd op de eigen bedrijfslocatie. Is die niet geschikt? Dan kunnen wij de (besloten) cursus ook organiseren bij ons in Haarlem of op een andere locatie in het land.

Ervaren Instructeurs

✔ Groot aantal ervaren instructeurs.

✔ Centraal staan jullie dagelijkse realiteit en specifieke behoeften.

✔ Zo bieden we maatwerk!

Programma op Maat

✔ De vertaling van BHV is voor ieder bedrijf anders.

✔ We houden rekening met jullie dagelijkse praktijk.

✔ BHV op locatie biedt maximale waarde.

Aantrekkelijke Groepsprijs

✔ Voordeel vanaf 6+ personen.

✔ All-in groepsprijs.

✔ Geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld certificatie of cursusmateriaal,

Flexibele Trainingslocatie

✔ De BHV cursus kan bij jou op locatie.

✔ Een besloten cursus bij ons in Haarlem is ook mogelijk.

✔ Of we organiseren de BHV cursus  op een andere locatie in het land.

Onze klanten over de BHV Cursus...

“Vanaf het moment van de aanmelding tot de nazorg was de cursus top georganiseerd. De cursus was van hoog niveau, “to the point” qua inhoud en behoorlijk praktijkgericht, uiteraard ook mede door een zeer ervaren instructeur.”

SHA SOHI – REALWORKS

“De BHV cursus was niet alleen heel leerzaam, maar ook heel erg leuk. EDUQ wordt van harte aanbevolen door alle medewerkers uit de Haarlemse Koepel.”

VALERIE VALLENDUUK – CUPOLA XS

BHV Cursus op eigen locatie. Samen met collega's reanimatie oefenen op een pop.
BHV Cursus op eigen locatie. Brandjes blussen is ook op locatie onderdeel van de BHV training.
BHV Training Incompany, Eerste hulp verlenen bij ongelukken is onderdeel van BHV op eigen locatie

Welke BHV cursussen kunnen op eigen locatie?

Wij kunnen zowel de cursus BHV Basis, als BHV Herhaal aanbieden op locatie. Welke cursus het meest geschikt is, hangt af van of de deelnemers eerder een BHV cursus hebben gevolgd en hoe lang dit geleden is. Als een BHV certificaat meer dan 15 maanden oud is, raden wij aan opnieuw de BHV Basis cursus te volgen. 

Komen sommige werknemers toch in aanmerking voor de BHV Herhaal cursus? Dan kan de trainer hier rekening mee houden en is er de mogelijkheid voor de betreffende medewerkers de dag eerder af te ronden dan de rest van de deelnemers. De trainer staat deze dag echter tot jullie beschikking, dus je kan er ook voor kiezen juist dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen. Specifieke cases waar jullie in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen kunnen besproken worden, of er kan gekeken worden naar het specifieke ontruimingsplan voor jullie organisatie. Zo halen jullie maximale waarde uit de dag.

Heb je niet eerder een BHV cursus gevolgd of is het alweer een tijdje geleden? Dan behaal jij met de BHV Basis cursus in één dag van ongeveer 8 uur, je certificaat. 

Heb  jij recent nog een BHV Cursus gevolgd? Dan volstaat de BHV Herhaal cursus om je kennis op te frissen. In ongeveer 6 uur tijd heb jij je  BHV certificaat verlengd.

Na de BHV Cursus op locatie kan jouw medewerker:

eerste hulp verlenen bij letsel

✔ reanimeren en een AED gebruiken

✔ invulling geven aan de rol van de bedrijfshulpverlener

 

✔ doeltreffend communiceren met hulpdiensten

✔ jullie pand effectief ontruimen

✔ een beginnende brand beperken en bestrijden

BHV cursus op eigen locatie. Een beginnende brand blussen is onderdeel van de BHV cursus.
BHV cursus op locatie, mogelijke vluchtroutes en nooduitgangen zijn belangrijk bij het BHV ontruimingsplan.
BHV cursus op eigen locatie - EHBO kunnen verlenen bij ongevallen staat centraal.

Is mijn locatie geschikt voor een BHV Incompany Cursus?

Een BHV Incompany cursus kan al snel op jullie eigen locatie aangeboden worden. Belangrijk is om een ruimte te hebben waar de deelnemers samen kunnen komen en (bij voorkeur) in een U-vorm kunnen zitten. Zo is er ook ruimte om bijvoorbeeld reanimatie op een pop te oefenen. Tijdens de dag oefenen we ook het blussen van kleine brandjes. Daar is over het algemeen minder ruimte voor nodig dan men in eerste instantie denkt. Een ruimte ter grootte van een paar parkeerplaatsen of een kleine (binnen)tuin is vaak al genoeg. Twijfel je of jullie eigen locatie geschikt is voor een BHV Incompany cursus? Laten we samen bekijken wat op jullie locatie mogelijk is.

Heeft jouw locatie:

een ruimte waar de deelnemers samen kunnen komen &

✔ een buitenruimte ter grootte van een aantal parkeerplaatsen of kleine (binnen)tuin.

Dan kunnen wij een BHV Cursus op locatie voor je verzorgen.

Meer weten?

Lees meer over het volgen van een BHV Incompany cursus. Welke onderwerpen komen aan bod? Op welke onderdelen wordt maatwerk geboden in een BHV cursus op locatie? En is BHV nou verplicht, of toch niet?

Welke onderdelen komen aan bod bij BHV Incompany? Lees er alles over.

BHV op Eigen Locatie is Maatwerk. Maar wat bedoelen we daar nou precies mee?

X