VCA Arabisch cursus en examen

Er zijn momenteel geen data bekend voor deze opleiding.
Neem contact met ons op.

Cursus VCA Basis in het Arabisch

De veiligheid van de werknemers staat binnen een bedrijf altijd op de eerste plaats. EDUQ Opleidingen biedt daarom verschillende VCA cursussen aan waar aandacht wordt geschonken aan de basisveiligheid van werknemers. Na de cursus word je getest op de wet- en regelgeving die van toepassing zijn op de werkvloer. Daarnaast toon je zo aan dat je onveilige situaties kunt herkennen en dat je weet hoe je moet handelen om een ongeval te voorkomen. Voor toegang op steeds meer bedrijventerreinen is het hebben van een basisdiploma VCA verplicht.

Je leert tijdens de cursus veilig werken met elektriciteit, gevaarlijke stoffen, brand, machines en werken op hoogte of in afgesloten ruimtes. Daarnaast leer je hoe je jezelf en anderen kan beschermen en hoe je moet optreden bij ongevallen.

Inhoud van de VCA Arabisch cursus

  • Wet- en regelgeving
  • Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en plan van aanpak
  • Gevaarlijke stoffen
  • Brand en explosie
  • Bedrijfsnoodplan
  • VCA-certificering
  • Werkplekinspecties
  • VGM bijeenkomsten organiseren
  • Gereedschappen en machines
  • PBM

Heb je meer vragen, opmerkingen of ideeën? Mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

De Arabische VCA Basiscursus neemt twee volle werkdagen in beslag. Deze dagen zullen van 08.00 uur tot ongeveer 15.30 uur duren. Aansluitend na deze cursusdagen neem je het officiële VCA Basis examen af. Dit doe je dan uiteraard in het Arabisch. Naast een theorie-examen, krijg je de tijd om het praktijkexamen af te nemen. Je hoeft zelf geen eten mee te nemen, wij verzorgen een heerlijke lunch, koffie en thee.

Wij weten uit ervaring dat twee cursusdagen nodig zijn om je volledig op de hoogte te brengen van alle VCA-regels en richtlijnen. Zo zijn wij ervan verzekerd dat je veilig de werkplaats op kunt en weet hoe je ongevallen kunt voorkomen. Tijdens de tweede cursusdag mag je een proefexamen afnemen, waar je erachter komt of je al helemaal klaar bent voor het echte VCA-examen in het Arabisch. Dit examen wordt aansluitend na de tweede cursusdag afgenomen waarna je direct de uitslag krijgt. Bij een voldoende mag je jezelf VCA-gediplomeerd noemen en krijg je het diploma met bijbehorend pasje mee.

Je leert tijdens deze twee dagen in het Arabisch hoe je veilig werkt met giftige stoffen en hoe je omgaat met brand- of explosiegevaar. Ook leren we je alles over het voorkomen van ongevallen en hoe je jezelf en je collega’s kunt beschermen op de werkvloer. De wet- en regelgeving van veiligheid, gezondheid en milieu komen dan ook aan bod en ga je alles leren over de Risico-Inventarisatie en Evaluatie. Daarnaast zal een deel van de cursus gewijd worden aan het veilig werken met gereedschappen, machines en bedrijfsnoodplannen.

De VCA cursussen bieden wij niet alleen in het Nederlands of Engels aan. Ook voor een VCA cursus en examen in het Arabisch kun je bij ons terecht. In twee dagen word je klaargestoomd om het examen af te nemen en voor je het weet heb je het VCA-diploma op zak.

Het examen zal aansluitend na de cursusdagen worden afgenomen. Bij een positief resultaat ontvang je direct een VCA-diploma en een bijpassend pasje die je altijd bij je kunt dragen. Met dit pasje kun je makkelijk laten zien dat je het diploma hebt gehaald. Dit diploma zegt heel kort door de bocht dat je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving rondom veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkvloer.

Tarief
Aantal dagen : 2
Kosten : € 410, – exclusief btw, inclusief lesmateriaal, lunch, koffie en thee
Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Cursusdata

Er zijn momenteel geen data bekend voor deze opleiding.
Neem contact met ons op.

EDUQ Opleidingen kan ook bij jou langskomen op locatie! We bieden de Arabische VCA cursus namelijk ook Incompany aan. Er zitten flink voordelen aan een cursus op eigen werkplek. Zo kunnen we helemaal op maat advies geven en je alles leren over veiligheid, gezondheid en milieu en weet je na de cursus precies hoe je de kennis in kan zetten op je eigen werkvloer. Ook bespaart het je reistijd en kunnen we de twee cursusdagen flexibeler inplannen.

Uiteraard is het alsnog mogelijk om de Arabische VCA cursus bij ons op locatie te doen. Dit kan zowel in Haarlem, Hoofddorp als in Leiden. Zodra je met een groepje collega’s aankomt, kunnen we hier alsnog een besloten cursus van maken. Tijdens deze besloten Arabische cursus kunnen we alsnog maatwerk bieden en inspelen op jullie wensen en behoeften.

Heb je meer vragen, opmerkingen of ideeën over de VCA cursus in het Arabisch? Mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Janet

Opleidingsadviseur

+31(0)20 - 2441500

TRAININGSLOKALEN

Onze opleidingen worden gegeven in Haarlem, Hoofddorp of Leiden.

aed-hartstilstand-defibrillator-eduq-tips-opleidingen-hart

Onze tevreden klanten

DE CIJFERS

8000
Cursisten
9.6
Tevredenheid
7360
Geslaagden

X