Blog

BHV: verplicht of niet?

BHV: verplicht of niet? Wanneer wel en niet? Vanaf hoeveel medewerkers? En voor ZZP’ers? Wat zegt de Arbowet? En hoe voldoen je aan de verplichtingen die er zijn?

De belangrijkste 3 taken van een preventiemedewerker

De aanwezigheid van een preventiemedewerker is verplicht. Maar wat doet deze medewerker precies? Lees hier wat de 3 belangrijkste taken zijn.

Hoe werkt de digitale tachograaf?

De digitale tachograaf. Waarom heb je hem nodig? Hoe werkt hij? En welke soorten tachograafkaarten zijn er? Lees hier alles wat je moet weten!

5 Tips om voor je VCA-examen te slagen

Ga jij binnenkort het VCA-examen afleggen? Met deze tips ga jij goed voorbereid het examen in en heb jij de beste kansen om te slagen!

AED: 6 dingen die je moet weten

Een AED kan levens redden. Maar hoe werkt zo’n apparaat en wanneer moet je hem inzetten? Lees hier de 6 dingen die je moet weten over de AED.

Wat is CODE 95?

Rijd jij beroepsmatig? Dan is het natuurlijk belangrijk om op tijd je CODE 95 certificering te halen. Maar wat is nou eigenlijk precies CODE 95. In dit blog lees je meer.

Alles over EHBO bij Kinderen

De cursus EHBO bij kinderen. Wat houdt dit in? En welke voorzorgsmaatregelen kan je sowieso al nemen, bijvoorbeeld als je op reis gaat met je kind? Lees het in dit blog!

Hoe bereid ik mij voor op een Incompany cursus?

Wel eens gedacht aan een Incompany cursus? Lees hier alles over de voor- en nadelen daarvan. En wat heb je nodig voor het organiseren van een cursus op eigen locatie?

Veilig werken langs de weg, hoe doe je dat?

Veilig werken langs de weg, hoe doe je dat eigenlijk? Waar zitten de gevaren en hoe zorg je ervoor dat de risico’s voor jezelf en voor je collega’s zo klein mogelijk blijven?

Wat is asbest en hoe ga je hiermee om?

Asbest. Wat is het? Wanneer is het gevaarlijk? En hoe houd je de risico’s die het met zich meebrengt zo klein mogelijk? Lees het in dit blog.

X