BHV cursussen

Of je nou op zoek bent naar een BHV Basis of herhaalcursus, bij EDUQ Opleidingen vind je altijd een opleidingstraject dat volledig aansluit op je wensen. Bij ons profiteer je van het feit dat een lesgroep uit maximaal 12 werknemers bestaat waardoor je altijd persoonlijke begeleiding krijgt. Als je niet zeker weet welke cursus het best bij je past, geven wij bij EDUQ Opleidingen via 020 2441 500 graag vrijblijvend advies. Als je andere vragen, ideeën of opmerkingen hebt, mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Let op: Met onze verscherpte maatregelen kunnen al onze cursussen vanaf heden gelukkig gewoon doorgaan! EDUQ Opleidingen zet de gezondheid en veiligheid van onze klanten, trainers en medewerkers op de eerste plaats. Neem bij vragen direct contact met ons op.

BHV Basis

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor brandbestrijding, EHBO en het begeleiden van een ontruiming. De Arbo-wet eist dat iedere werkgever de veiligheid op de werkplaats kan garanderen door middel van BHV-ers. Deze wettelijke verplichting geldt voor alle ondernemers met personeel in dienst. Ten alle tijden dient er een BHV-er ter…

BHV Herhaling

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor brandbestrijding, EHBO en het begeleiden van een ontruiming. De Arbo-wet eist dat iedere werkgever de veiligheid op de werkplaats kan garanderen door middel van BHV-ers. Deze wettelijke verplichting geldt voor alle ondernemers met personeel in dienst. Ten alle tijden dient er een BHV-er ter…

BHV Incompany

Elk bedrijf is verplicht een bepaald aantal BHV’ers in dienst te hebben voor de veiligheid van je personeel en klanten. Het aantal is afhankelijk van de risico-inventarisatie van het bedrijf. Om deze medewerkers goed te trainen is er natuurlijk geen betere locatie denkbaar dan de plaats waar zij zich moeten…

EHBO cursus bij kinderen

Officieel diploma voor Kinderdagverblijven, Peuterspeelzalen en Gastouders. Volgens de Regeling Wet kinderopvang moet er met ingang van 1 januari 2018 gedurende kinderopvang altijd een volwassene met een geldig en erkend kinder-EHBO certificaat aanwezig zijn. Dit geldt voor kinderdagverblijven, gastouders en buitenschoolse opvang. Onze EHBO opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen;…

Preventiemedewerker

Per 1 juli 2005 zijn werkgevers verplicht de preventietaken vorm te geven in hun bedrijf. Zij kunnen daarvoor één of meerdere werknemers aanwijzen, de zogenaamde preventiemedewerker(s). Dit zijn eigen werknemers die de werkgever bijstaan in de dagelijkse zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Het kennisniveau is afhankelijk…

Dit vinden onze klanten van EDUQ Opleidingen

 • Elisa T Avatar
  Elisa T

  Ik heb vandaag de BHV training gevolgd bij EDUQ Opleidingen. De cursus sluit mooi aan op de praktijk en het was een leerzame dag. De training omvatte EHBO / AED/ Reanimeren en Brand blussen. De uitgebreide informatie vooraf van de adviseurs kwam overeen. De leraar was een kundige BHV instructeur met veel praktijkervaring. Kortom een aanrader om bij EDUQ Opleidingen deze cursus te volgen. Volgend jaar weer van de partij.
  De luxe lunch en goede koffie heeft deze dag compleet gemaakt!!.

  3/02/2020
  Rob Clemens Avatar
  Rob Clemens

  Prima 'to-the-point' behandeling van de relevante stof voor het examen. Instructeur Koen start de dag met een rondje kennismaken, waarna al snel een proefexamen volgt. Daarna gelijk inhoudelijk de diepte in waardoor je toch snel voorbereid bent op het examen 's middags. Zelf geslaagd met 89/100 dus zeer tevreden. Als je VCA in 1 dag wilt doen, dan is dit een aanraden. Eduq en Koen bedankt!

  2/25/2020
  Sa-Men Wogveld Avatar
  Sa-Men Wogveld

  Hoogwerker training zeer goed ontvangen door de cursisten. Trainer was zeer gericht op het ervaringsniveau van de deelnemers en gaf daarmee een flinke boost aan het veilig werken op hoogte. En daar word je als werkgever heel blij van! De communicatie rondom de organisatie van de training verliep soepel en vlot. Duidelijk inzicht in de kosten en geen vage of onverwachte posten op de factuur. Heel tevreden en voor een volgende training gaan we zeker eerst met EDUQ in gesprek.

  2/24/2020
 • Gerard Smelik Avatar
  Gerard Smelik

  Het gehele traject vanaf inschrijven voor een cursus tot en met het examen verloopt bij Eduq Opleidingen op rolletjes. Zelf heb ik BHV en VCA-VOL bij Eduq gevolgd en geslaagd. Zeer vriendelijke ontvangst met lekkere koffie door de opleidings adviseuses. Docenten hebben de lesstof goed en met af en toe de juiste humor overgebracht. Zo blijf je bij de les en onthoud je de belangrijkste zaken. Mijn volgende training/cursus doe ik weer bij Eduq. Ps: er is een ruime eigen parkeerplaats achter het gebouw. Niet t belangrijkste maar de luxe broodjes lunch is ook top.

  2/04/2020
  Marc Stuit Avatar
  Marc Stuit

  Erg blij met de les, goede begeleiding en uiteindelijk met 98% geslaagd!

  1/28/2020
  I Yaramis Avatar
  I Yaramis

  Gisteren een BHV cursus gehad met Jeugd tandarts Schiedam. Super leuke en leerzame cursus!

  10/01/2019
 • kaan can tokcan Avatar
  kaan can tokcan

  BHV en VCA VOL certificaten binnen 2 dagen behaald. Uitstekend uitleg met voorbeelden uit het praktijk. Goed ontvangst en duidelijke advies gekregen van de mooie opleidingsadviseur. En lekkere broodjes gekregen als Lunch. In een woord Top ervaring!

  9/21/2019
  J Hassing Avatar
  J Hassing

  Prettige samenwerking met bedrijf, zowel via telefoon als persoonlijk. Op correcte nette manier snel en vriendelijk gehandeld. Ervaring rijker en zeker voor herhaling. Cursus VCA in 1 keer gehaald.

  9/21/2019
  Sha Sohi Avatar
  Sha Sohi

  Als onderneming vinden we een veilige werkomgeving voor het team van groot belang.
  Om die reden hebben we besloten dat ook de directie leden deel nemen aan de cursus BHV, samen met een aantal team members.

  EDUQ als organisatie oogde bij eerste contact erg professioneel en vakkundig. Dit deed ons besluiten om met ze in zee te gaan.

  Vanaf het moment van de aanmelding tot de nazorg was de cursus top georganiseerd.
  De cursus was van hoog niveau, "to the point" qua inhoud en behoorlijk praktijkgericht, uiteraard ook mede door een zeer ervaren instructeur.

  Kortom, EDUQ heeft mij bijzonder positief verrast als opleidingsinstituut. Ik zal ze zeker aanraden binnen mijn netwerk.

  9/02/2019
 • Cagri Kodalak Avatar
  Cagri Kodalak

  Ik heb onlangs een cursus en de examen afgelegd bij EDUQ opleidingen. Super!! Fantastisch les gehad van de docent met heel veel ruimte voor vragen, een hele duidelijke uitleg voor elke individu als in de groep waar ook nog humor van te pas komt.

  Makkelijk te bereiken en niet te vergeten, lunch en koffie was lekker!!

  2/27/2019

Covid 19 Informatie

EDUQ Opleidingen zet de gezondheid en veiligheid van onze klanten, trainers en medewerkers op de eerste plaats. Met onze verscherpte maatregelen kunnen al onze Veiligheidscursussen gelukkig gewoon doorgaan. Wij zorgen voor voldoende afstand en nemen geen onnodige risico’s. Wij rekenen erop dat jullie - net als wij - je eigen veiligheid en die van een ander serieus nemen. Neem bij vragen direct contact met ons op.

Vragen Covid -19
X