VCA Roemeens cursus en examen

Er zijn momenteel geen data bekend voor deze opleiding.
Neem contact met ons op.

Cursus VCA Basis in het Roemeens

De basisveiligheid van werknemers heeft eigenlijk de VCA-basiscursus en het examen in het leven geroepen. Doordat er veel medewerkers vanuit andere landen komen, bieden wij onze cursussen in verschillende talen aan, zoals in het Roemeens. Je leert alles over de wet- en regelgeving omtrent VCA. Daarnaast leer je onveilige situaties te herkennen en weet je na de cursus hoe je moet handelen om een ongeval te voorkomen.

Ook al is het hebben van een VCA-diploma nog niet wettelijk verplicht, veel werkgevers ontzeggen je de toegang op het (bouw)terrein als je er geen een hebt. De veiligheid van de werknemers staat namelijk altijd op nummer 1. Het risico op ongevallen wordt flink verminderd, als iedereen op de hoogte is van deze basisveiligheid en hoe ongevallen zo veel mogelijk voorkomen kunnen worden.

Je leert tijdens de Roemeense cursus veilig werken met elektriciteit, gevaarlijke stoffen, brand, machines en werken op hoogte of in afgesloten ruimtes. Daarnaast leer je hoe je jezelf en anderen kan beschermen en hoe je moet optreden bij ongevallen.

Inhoud van de VCA Roemeens cursus

 • Wet- en regelgeving
 • Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en plan van aanpak
 • Gevaarlijke stoffen
 • Brand en explosie
 • Bedrijfsnoodplan
 • VCA-certificering
 • Werkplekinspecties
 • VGM bijeenkomsten organiseren
 • Gereedschappen en machines
 • PBM

Heb je meer vragen, opmerkingen of ideeën? Mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

De cursus VCA Basis in het Roemeens duurt 1 werkdag van 08.00 uur tot 15.30 uur. De cursus wordt afgesloten met het officiële VCA Basis examen in het Roemeens. Na een theoriegedeelte, volgt een praktijkdeel waarna je aansluitend het examen af mag leggen. Je hoeft zelf geen eten mee te nemen, wij verzorgen een heerlijke lunch, koffie en thee.

Na het volgen van de 2-daagse Roemeense VCA-cursus ben je volledig op de hoogte van alle benodigde kennis om veilig te kunnen werken volgens de VCA-richtlijnen. Nog voordat je het examen ingaat krijg je een proefexamen, zodat je zeker weet dat je met zoveel mogelijk kennis het examen af kunt leggen. Na het examen in de Roemeense taal is de uitslag direct bekend en bij een voldoende krijg je meteen het VCA-diploma en het bijbehorende pasje.

Tijdens de cursus komen voornamelijk de wet- en regelgeving omtrent veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer aan bod. Daarnaast ga je alles leren over de Risico-Inventarisatie en Evaluatie en het bijbehorende plan van aanpak. Ook leer je op een veilige manier werken met gevaarlijke stoffen en hoe je moet handelen bij brand- of explosiegevaar. Je leert alles over werkplekinspecties, gereedschappen, machines en het opstellen van een bedrijfsnoodplan.

Wat kunt u verwachten?
• 1 Cursusdag van 08:00 – 15:30 uur en aansluitend  het examen om 16:00 uur
• Uitslag direct bekend
• Certificaat + pasje
• Aansluitend examen in Roemeense taal
• Inclusief lesmateriaal
• Lunch, koffie en thee zijn inbegrepen

Bij EDUQ Opleidingen bieden we een aantal cursussen ook in andere talen aan. Zo bieden we VCA Basis onder andere in het Roemeens aan. Binnen 1 werkdag kun je al een VCA-diploma op zak hebben. Zodra je na de cursus je examen succesvol afrondt, krijg je direct een diploma en pasje van EDUQ Opleidingen. Hiermee toon je aan dat je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving rondom veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkvloer.

Tarief
Aantal dagen : 1
Kosten : € 190, – exclusief btw, inclusief lesmateriaal
Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Cursusdata

Er zijn momenteel geen data bekend voor deze opleiding.
Neem contact met ons op.

Uiteraard kunnen wij van EDUQ Opleidingen ook bij je langskomen op je eigen locatie. Zo kunnen wij advies op maat geven en kun je wat je leert direct toepassen in de praktijk. Een Incompany VCA-cursus in het Roemeens heeft nog meer voordelen. Zo scheelt dit aanzienlijk reistijd en kunnen we de cursusdag volledig naar wens en flexibel inplannen.

Tijdens onze Incompany cursus kun je direct oefenen in de praktijk en kun je gebruik maken van je eigen materiaal, zodat dit gelijk vertrouwd aanvoelt. Uiteraard is het ook mogelijk om de cursus bij ons op locatie te volgen, als je dat prettiger vindt. We bieden deze VCA-cursus in het Roemeens aan in Haarlem, Hoofddorp en in Leiden. We kunnen van deze cursus ook een besloten cursus maken, die we volledig afstemmen op jouw wensen. Dit doen we alleen als je in groepjes langs wilt komen.

 • Programma volledig afstemmen op specifieke aspecten
 • Het bespaart reistijd
 • Oefenen direct in de eigen werkomgeving
 • Gebruik maken van je eigen materiaal
 • Volledig flexibel in het plannen van een tijdstip

Heb je meer vragen, opmerkingen of ideeën over deze Roemeense VCA-cursus? Mail dan naar info@eduq.nl of vul dit offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Janet

Opleidingsadviseur

+31(0)20 - 2441500

TRAININGSLOKALEN

Onze opleidingen worden gegeven in Haarlem, Hoofddorp of Leiden.

aed-hartstilstand-defibrillator-eduq-tips-opleidingen-hart

Onze tevreden klanten

DE CIJFERS

8000
Cursisten
9.6
Tevredenheid
7360
Geslaagden

X