BHV cursus

Ben je op zoek naar een BHV Basis Cursus of wil je je BHV Certificaat vernieuwen met de Cursus BHV Herhaal? Bij EDUQ Opleidingen volg je deze cursussen met deskundige begeleiding voor een scherpe prijs. De BHV Basis Cursus volg je al voor € 185,- en de BHV Herhaal Cursus al voor €165,-.  Daarnaast profiteer je bij EDUQ Opleidingen van de volgende voordelen:

  • Les in groepen van maximaal 12 deelnemers
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een hoog slagingspercentage
  • Vrijblijvend advies

Heb je een vraag over onze BHV cursussen? Neem contact met ons op via info@eduq.nl dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven voor één van onze geplande BHV cursussen.

Veelgestelde vragen over BHV Cursussen

Welke BHV cursus past het beste bij mij?

Heb je nog niet eerder een BHV cursus gevolgd? Volg dan de BHV Basis Cursus. Door vervolgens elk jaar de Cursus BHV Herhaal te volgen, houd je je kennis up-to-date. Wanneer je veel werkt met jonge kinderen, volg dan de Cursus EHBO bij kinderen. De Cursus Preventiemedewerker leidt op voor de rol van preventiemedewerker binnen een organisatie.

Krijg ik een certificaat na het afronden van een cursus?

Na afronding van de BHV Cursus ontvang je een officieel BHV Certificaat en een BHV pasje. Met dit pasje kan je altijd snel aantonen dat je gecertificeerd bent.

Hoeveel BHV’ers moet ik aanstellen in mijn bedrijf?

Een bedrijf moet bij het bepalen van het minimale aantal BHV’ers rekening houden met de grootte van de organisatie. Volgens de Nederlandse wet is er geen verplicht aantal BHV’ers dat een bedrijf moet aanstellen.

Meer weten?

Heb je een vraag over één van onze BHV cursussen? Neem voor vrijblijvend en deskundig advies van onze opleidingsadviseurs contact op via 020 244 1500 of stuur een bericht naar info@eduq.nl dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Onze tevreden klanten

DE CIJFERS

8000
Cursisten
9.6
Tevredenheid
7360
Geslaagden
X